Selecteer een pagina

Ik ben er van overtuigd dat iedereen meer kan dan men in eerste instantie denkt. Neem eigen verantwoordelijkheid voor werk en inzetbaarheid!

Mijn ervaring is dat veel mensen niet nadenken over wat ze precies aan het doen zijn en ze zijn daar ook nog heel goed in. Als we daarbij op tellen dat ca. 60% van de organisaties in Nederland niet goed weet welke talenten nodig zijn om succes te boeken. Hoe gaan we dat in de toekomst de juiste match maken op de arbeidsmarkt?

Iedereen zelfredzaam voor zijn werk en inzetbaarheid?

Als we het belangrijk vinden dat mensen ondernemend worden voor hun eigen toekomst zullen we waarde moeten creƫren en mensen inzetten op hun talenten. Mensen verantwoordelijkheid geven en ruimte om zich te ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid vraagt ruime voor duurzame groei. En uiteraard vitaliteit in geest en lichaam.