Selecteer een pagina

Wil jij graag meer duidelijkheid krijgen over je arbeidsmarktpositie en advies om je kansen te verbeteren.
Dan is dit de kans om laagdrempelig en tegen een aantrekkelijk tarief een loopbaantraject te doen. Ik mag de komende 2 maanden de arbeidsmarktscan gratis inzetten bij een loopbaantraject.
De Nationale loopbaan APK is geschikt voor de medewerker die wil weten waar hij of zij staat op de arbeidsmarkt. Vragen als “ben ik nu en in de toekomst aantrekkelijk voor  werkgevers”  of, “heb ik kans om een andere baan te vinden in een vergelijkbare functie en hoe kan ik die kans vergroten, binnen of buiten de organisatie?
Je krijgt informatie over:
• de verwachte zoekduur naar gelijksoortig werk;
• branches met de meeste vacatures;
• de kans dat het huidige beroep wordt gerobotiseerd;
• kansrijke, alternatieve beroepen.
Wat is een Loopbaan-APK

Deze bestaat uit 3 onderdelen:
• de arbeidsmarktscan van Arbeidsmarktkansen.nl (objectieve data over kansen op de arbeidsmarkt)
• en een of meerdere gesprekken waarin persoonlijke wensen, eigenschappen en mogelijkheden door een Noloc-erkende loopbaanprofessional worden beoordeeld.
• In samenhang leidt dit tot een rapport: de Noloc Loopbaan-APK.

De data van Arbeidsmarktkansen.nl geven gedetailleerd inzicht in de kansen van individuen op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarktscan werkt op basis van profielen, die worden in de basis samengesteld uit het beroep (4300 beroepen), de werkervaring (vier ervaringsniveaus), het opleidingsniveau (vier niveaus) en de regio (12 regio’s). Dat profiel wordt gekoppeld aan het aantal vacatures en het aantal mensen met hetzelfde profiel dat (werkend of werkloos) ook op zoek is naar ander werk. Je krijgt daarmee een actueel en nauwkeurige indicatie van je kansen. Met de arbeidsmarktscan weet je ook wat je kansen over een jaar zijn, wat de kans is op langdurige werkloosheid in de komende vijf jaar, welke werkgevers de meeste vacatures hadden, wat de beste branches zijn etc. Je kunt verder naar eigen keuze drie (totaal) andere beroepen selecteren, en ook daarover krijg je informatie.

In een of enkele gesprekken kan een goede loopbaanadviseur veel persoonlijke informatie toevoegen aan de arbeidsmarkscan. De combinatie daarvan leidt tot een snelle en degelijke beoordeling van iemands positie op de arbeidsmarkt, en in welke richting hij of zij zich eventueel kan ontwikkelen.
Meer informatie; Neem gerust contact met me op:
Willemien van den Tol, tel 06-20258517