Selecteer een pagina

Aandacht voor je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan!

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?
Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2018!

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 17 t/m 22 september 2018. Een leuke manier om vrijblijvend kennis te maken met een loobaancoach, dus ook met mij Willemien van den Tol.

Werkzoekend of beweging willen in je werk
Wanneer ga je het gesprek aan met een loopbaancoach:

  • Een loopbaancoach bij verandering van loopbaan
  • Als je vastgelopen bent in je werk
  • Je wilt je effectiviteit op je werk vergroten
  • Je ervaart spanningen/stress in je werksituatie
  • Je wilt overtuigend solliciteren
  • Je overweegt voor jezelf te beginnen

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Ook ik stel mijn praktijk open in tijdens de  week van de Loopbaan en wel op 18,19 en 20 september. Ik nodig je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar info@advyt.nl Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Vol = vol dus mail mij nu alvast voor het maken van een afspraak!

Vriendelijke groet,
Willemien van den Tol
Tel 06-20258517