Selecteer een pagina

Is duurzame inzetbaarheid al een speerpunt binnen jullie organisatie? Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2018!

Het aan boord hebben van betrokken en toekomstbehendige werknemers wordt steeds belangrijker. Zeker in een aantrekkende en sterk veranderende arbeidsmarkt. In heel Nederland zetten Noloc loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 17 t/m 22 september 2018. Zo kunnen werknemers op laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennismaken met een loopbaanexpert en van gedachten wisselen over hun persoonlijke ontwikkeling. Ook HR en directie  kunnen advies krijgen hoe het potentieel van werknemers aan te spreken.
Kijk op: noloc.nl/weekvandeloopbaan of meld je direct aan!

Telefoonnummer: 06-20258517
E-mailadres: info@advyt.nl