Neem jij regelmatig de tijd om weer eens stil te staan bij belangrijke vragen in je leven, vragen die te hebben met zingeving, met waarde toevoegen, met plezierig en energievol aan het werk zijn. Of heb je de behoefte dat iemand een keer meekijkt met je CV of je social media profiel. Mijn deur staat open tijdens de week van de loopbaan, dus maak gerust een afspraak; tel 06-20258517.
Tot ziens
Willemien

De Week van  de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen over loopbaan-ontwikkelmogelijkheden. Zij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.
https://www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan/Willemien

Categorieën: nieuws