Om te kiezen voor vitaal leven is het ook belangrijk om regelmatig tijd te nemen voor bezinning. Het is nu herfst, een prima voorbeeld voor de mens. De herfst neemt vanuit een natuurlijk ritme, tijd om te bezinnen en te oogsten en loslaten na een periode van bloei. De herfst heeft het nog in zich om je te voeden, de kleuren, de warmte, vaak ook nog de vruchten kun je nog als heel prettig ervaren. Een mooie tijd om even stil te staan bij je eigen leven; wat heeft je gevoed, waar mag je van genieten en kun je oogsten. Maar ook wat heeft je in de weg gestaan, waar wil je geen energie meer in stoppen. Welk gedrag, welke gedachten, welke activiteiten staan je in de weg en kosten je energie. Wat wil je loslaten om nog vitaler en vol vertrouwen verder te gaan en waar wil je je de komende tijd in alle rust op bezinnen om straks weer met alle energie op te pakken.
Veel succes naar een vitaal leven. #nationalevitaliteitsweek #rust #bezinning #energie