2020 – een nieuw jaar, een wijds (voor)uitzicht! 

 Bedankt voor de samenwerking en het vertrouwen in het afgelopen jaar. Daarin zijn weer veel stappen gezet, mooie gesprekken gevoerd, teleurstellingen verwerkt, dappere besluiten genomen en (hard) gewerkt naar een nieuw perspectief. In 2020 ga ik weer graag op pad met wie een stukje mee wil lopen en steun, inspiratie, tips wil ervaren om goed een volgende stap te zetten.

 Samen met 2 inspirerende mensen heb ik het afgelopen jaar gewerkt om 2 mooie workshops te kunnen aanbieden.
Het Body en Mindprogrammadat ik samen met Jet Teerink aanbiedt op 20 maart 2020.     Het Loopbaanavontuurdat ik samen met Iris Klein Lugtenbelt aanbiedt op 6,7 en 27 maart.
Voor meer informatie houdt de website www.advyt.nlin de gaten of vraag om op de hoogte te worden gehouden via mail.
Naast de workshops en trainingen zal ik in 2020 mijn aanbod op het gebied van vitaliteit uitbreiden met een speciaal programma voor spannings- en burn-outklachten waarbij naast de persoonlijke coaching een digitale ondersteuning wordt geboden vanuit het zorgvuldig ontwikkelde programma www.uitjehoofd-injelijf.nl

 Kortom een jaar met nieuwe kansen, ik kijk uit naar mooie ontmoetingen, verbinding, vertrouwen, gesprekken met diepgang en verrassende ontwikkelingen. 

 Wees niet bang,
Je mag opnieuw beginnen                              Vastberaden, doelgericht of aarzelend op de tast..
Uit: Wees niet bang van Freek de Jonge