In 2006 ben ik als zelfstandig professional coach begonnen met mijn coachingspraktijk. Vanuit een “echte” loopbaan, maar ook een “echte” organisatie met alles wat daarbij komt kijken heb ik in 2008 besloten om volledig voor mezelf te beginnen. Vanuit AdVyT, wat staat voor de kunst van leven en werken, wil ik ondersteuning en aandacht geven voor dat wat aandacht vraagt, met als doel: Goed werken en Goed leven.

Door mijn brede werkervaring, mijn blijvende persoonlijke ontwikkeling door scholing en reflectie, maar ook mijn levenservaring kan ik een waardevolle rol vervullen bij jouw professionele en/of persoonlijke ontwikkeling. Ik zorg voor een veilige respectvolle omgeving en sluit aan bij wat er nodig is. Hiervoor gebruik ik mijn kennis, kwaliteiten en ervaring zowel in leven als werk maar ook humor, aandacht en oprechte interesse.

Specialismen:

  • Coach
  • Executive coach
  • Trainer, ontwikkelaar van trainingen en facilitator
  • Vitaliteitscoach
  • loopbaancoach
  • Outplacement, van werk naar werk begeleiding
  • Duurzame inzetbaarheid

Waarin ben ik bijzonder

Ik ben gecertificeerd coach en trainer, heb een achtergrond o.a. als HRM adviseur en leidinggevende. Ik ben vanuit de rol als adviseur betrokken geweest bij reorganisaties, opleidings- en ontwikkelingsprocessen. Veranderingsprocessen in organisaties en bij mensen die impact hebben. Omdat ik er waarde aan hecht om als mens en als professional waarde toe te voegen en begrip te hebben, ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik mij vele methoden eigen gemaakt. Klanten ervaren mij als een prettige gesprekspartner, die met respect begeleidt naar het gewenste resultaat. Ik ben betrokken en enthousiast, schakel snel en weet geschillen te overbruggen.

De kunst om de juiste manier te vinden om een geïnspireerd leven te kunnen leven, is te leren. Bij elk traject dat ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden, individueel of in groepsverband en dat zijn er inmiddels ruim meer dan 100, ben ik steeds geraakt door de kracht die er in mensen zit en de mooie stappen die zij durven zetten.


Erkend loopbaanprofessional (NOLOC), registratie CRKBO (voor trainen en opleiden).


Inspiratie

Ik vind het belangrijk om me te laten inspireren en adviseren. Hiervoor zoek en onderhoud ik een netwerk van (collega)organisaties, waar ik bij opdrachten soms ook mee samenwerk:
www.kochco.nl
www.jetteerink.nl
www.ffw.nu
www.de-pelgrimage.nl
www.praktijkpanakeia.nl


Graag deel ik inspirerende sites:
www.durvendoenwatjeraakt.nl
Doen is de beste manier van denken
Humor en inspiratie: Omgaan met verandering
Naturally 7 – Fix You

Graag attendeer ik je op de volgende boeken, films en links:
As It Is In Heaven Zweedse film uit 2004, geregisseerd door Kay Pollak


Geintresseerd?