Selecteer een pagina

Coaching

Coaching gaat over groei, maar ook over vertrouwen, verbinding en over inspiratie. Momenten inbouwen in je (werkzame) leven om even stil te staan. Coaching geeft aandacht aan: rust vinden in jezelf, jezelf krachtig voelen, maar ook je kwetsbaarheid leren kennen en daarmee leren omgaan. De (werk)wereld van vandaag biedt veel keuzes, complexe vraagstukken, doet een appèl op je flexibiliteit.

Van jou wordt zelfstandigheid gevraagd, verantwoordelijkheid, stevigheid, helderheid en doelgerichtheid. Daarom is inzicht nodig: weten wat je wel en niet kunt, wat je wilt, waar je talenten liggen, wat je doelen zijn, waar je kwetsbaarheid zit, en hoe daarmee om te gaan.

Ruimte maken voor verdere groei en een nieuwe fase in je (professionele) ontwikkeling.
Coaching is persoonsgericht vanwege het besef dat je zelf het instrument bent om je resultaten te bereiken. De context waarin je werkt en leeft komt aan de orde, maar steeds als aanleiding tot jouw persoonlijke vraagstukken.

De begeleiding bestaat uit heldere, inzichtelijke trajecten die voor zowel de deelnemer als de organisatie duidelijk zijn. Het naar boven halen van motivatie, drijfveren en talent is daarin niet voldoende. We gaan samen met de resultaten praktisch aan de slag en creëren een nieuwe aanpak op persoonlijke inzet, toepassingen en haalbare oplossingen. En daarbij zoeken we naar de balans voor een optimaal resultaat.


Schrijf je in voor het Advyt coachingstraject


Geintresseerd? Bekijk ook: