Een Loopbaan Avontuur 

Route naar een Droombaan

 

 

Ben jij toe aan iets anders?

 

Heb jij de moed om écht te gaan staan voor jouw wensen en jouw carrièrekansen onder de loep te nemen?
Dan is dit loopbaanavontuur jouw op het lijf geschreven. Ontdek jouw innerlijke held en kom in beweging!

Als jouw job je niet lekker meer past of wanneer je verzucht ‘ik zou ook wel …..’ Neem dan het heft in eigen hand en kom jezelf ontdekken! Want een groot deel van wie we zijn en hoe we ons voelen koppelen we bewust en onbewust aan wat we doen. Dus kun je maar beter tijd investeren in de dingen die bij jou passen. Durf je het avontuur aan?

In deze training ga je aan de slag met het onderzoeken waar je écht warm voor loopt, je wensen je talenten en je drijfveren. En we gaan stappen zetten hoe je deze kunt inzetten in jouw loopbaan en carrière. Jij krijgt concrete handvatten hoe je stapsgewijs de held van je eigen loopbaan kunt worden.

Het Programma bestaat uit twee dagen:

Data op verzoek of informeer naar de mogelijkheden

Vraag jouw werkgever naar de vergoedingsmogelijkheden in het kader van duurzame inzetbaarheid!

 

Ga je mee? 

 

Durf jij voor jezelf te kiezen?

 

w

Programma

Dag 1: Jouw vuur ontdekken

Gaan doen wat je écht wilt is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is de wens achter de wens? Wat heb je allemaal geleerd over wat wel of niet zou kunnen of hoe het hoort? Angsten en beperkende overtuigingen zijn hele normale dingen, iedereen kent ze! Op deze dag ga je onderzoeken waar je energie weglekt, wat jij nodig hebt om in actie te komen en wie jou kunnen helpen. Welke mensen in jouw omgeving kunnen voor jou een inspiratiebron zijn? De eerste stappen om te komen tot een plan van aanpak om jouw carrière in eigen hand te nemen. Onderzoeken van jouw drijfveren en talenten en hoe je jouw plan kunt laten slagen. Omscholing of juist naast een bestaande job iets voor jezelf starten, er zijn veel mogelijkheden. Hoe het plan ook wordt, durf je buiten de comfortzone te stappen en je open stellen voor het nieuwe?

Dag 2: Plan voor de toekomst

Op de tweede dag gaan we de visie en je eerste plan verdiepen. We gaan werken vanuit vanuit waarden en kijken met de blik van de reis van de held. Wie zou voor jou een mentor kunnen zijn. Welke drempels kun je verwachten en welke beproevingen zul je moeten aangaan? Wat kun je loslaten en wat ga je oppakken? Kleine stapjes en successen zijn belangrijk. Kun jij jezelf waarderen? Kun je jouw successen vieren? Je maakt kennis met interne dialogen en hoe je bij jezelf de criticus of advocaat kunt herkennen.

Samen bieden deze twee dagen jouw de brandstof om je carrière in eigen hand te nemen en concrete stappen te zetten.

Aanmelden Loopbaanavontuur

Wil je meedoen met deze loopbaantraining stuur dan een mail naar Willemien via:

info @ advyt.nl
of vul onderstaand formulier in.

2 + 7 =

Praktische info

Data; op verzoek 
Tijden 10.00 – 16.30
€ 395,- inclusief lunches en btw.

Deze dag wordt gegeven door 2 trainers:
Willemien van den Tol
Iris Kleinlugtenbelt

Willemien van den Tol

Willemien van den Tol

Gecertificeerd loopbaan trainer

Iris Kleinlugtenbelt

Iris Kleinlugtenbelt

Trainer, specialisme outdoor