Selecteer een pagina

Loopbaanbegeleiding

Werk geeft invulling aan een groot deel van ons leven. Hoe fijn is het dan dat je werk goed voelt en dat het bij je past. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval. En dat kan verschillende oorzaken hebben. Je hebt bijvoorbeeld ambities, maar je weet niet hoe je een volgende stap kunt zetten. Je loopt tegen problemen aan, waardoor je vast zit in je werk. De organisatie of de inhoud van het werk verandert waardoor je er niet meer zeker van bent dat je daar nog kunt of wilt werken.

Loopbaancoaching helpt je met nieuwe energie aan de slag te gaan. Je krijgt zicht op je vaardigheden, talenten en ambities. En samen met je loopbaancoach zet je een koers uit waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en kunt bereiken wat je écht belangrijk vindt. Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan?

Ik help graag om weer helder te krijgen wat belangrijk is in je leven en loopbaan en welke waarde jij te bieden hebt. Jezelf gericht en effectief presenteren op de arbeidsmarkt is belangrijk, het helpt dan als je weet op welke manier je het verschil kunt maken.


Loopbaanbegeleiding en begeleiding van werk naar werk verlopen voor een deel op dezelfde manier:

  • Het traject start met een vrijblijvend oriënterend intakegesprek waarin wij de vraag onderzoeken en eventueel afspraken maken voor de vervolggesprekken.
  • Zelfanalyse van talenten, loopbaanwaarden, kwaliteiten, loopbaanankers, werk- en denkstijlen, gedrags- en communicatiestijl, dromen en toekomstvisie.
  • Jobmarketing, verbeteren van CV, brief, netwerken, gebruik van social media waaronder het Linkedinprofiel.
  • Thuisopdrachten voor inzichten en verdieping.
  • Aandacht voor kansen en belemmeringen.
  • Een traject bestaat gemiddeld uit 6 – 9 sessies van ieder ongeveer 1,5 uur. In overleg maken we afspraken over de frequentie.

Schrijf je in